Onze consultants

 

Fenny van Es-Radhakishun, Van Es Radhakishun Consulting, is apotheker, strategy consultant en interim-manager in de gezondheidszorg en life sciences sector. Zij begeleidt innovatieve projecten en veranderingen in strategie, bedrijfsprocessen, kwaliteit en cultuur bij ziekenhuizen, zorgcentra, kennisinstellingen, apotheken, farmaceutische bedrijven en clinical research organisations. Zij stimuleert zorgaanbieders hun waarde en groeipotentieel zichtbaar te maken en zowel intern als extern verantwoording af te leggen over cliëntgerichtheid, veiligheid, risico’s, kwaliteit, kosten en toegankelijkheid van de geleverde zorg. Zij werkt samen met Robbert Masselink en heeft een bijdrage geleverd aan zijn boeken Waarderend Organiseren en Het Waarderend Werkboek.

 

 

 

 

 

 

 

Robbert Masselink, Keynote Consultancy, is organisatieadviseur, coach en trainer. Hij adviseert organisaties, bestuurders en managers over het creër

en van waarderende culturen in bedrijven. Naast advisering faciliteert hij ontwikkelings- en implementatieprocessen rondom strategie, samenwerking en verandering. Hij is een veelgevraagd spreker over de filosofie en methode Appreciative Inquiry en schreef eerder met anderen het boek‘Waarderend Organiseren; co-creatie van duurzame verandering. Zijn tweede boek over Appreciative Inquiry, “Het waarderend werkboek”, is uitgebracht in 2011.

 

 

 

 

 

 

 

Luc Smid, CIT Group, is risico management consultant. Hij heeft als adviseur veel ervaring in het implementeren van effectieve risico management methodieken en ontwikkelt database applicaties die een oplossing bieden voor bedrijfsbrede en projectbrede risicobeheersing, met name in de civiele techniek. Zijn software applicaties worden in veel bedrijven gebruikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nick Fryars, Zebra Management Consulting, is een ervaren strategie consultant. Hij ondersteunt organisaties bij het maken van business plannen en het nemen van moeilijke beslissingen. Daar hoort ook de begeleiding van projecten en ingrijpende organisatie veranderingen bij. Zijn analytische vaardigheden en bedrijfseconomische kennis zijn van waarde bij het onderkennen van business opportunities in de zorgsector en cloud computing.